2012. március 29., csütörtök

13 fejezet.


Csapda


Éjjel a lányban felébrett a vágy szerelmét tapogatta aki nem aludt. Szájon csókolta amitől David meglepődött,de visszonozta a csókot. A lány végig csókolta a fiu nyakát apró ámbár erotikus csókok voltak . David a lányra meredt akinek a szeme csak úgy égett a vágytól . Elizabethnek érzései vágyai emlékei vissza tértek és a vágyak amik már a lelkében voltak David iránt most elő törtek . Lassan levette a férfi ingjét majd nyakát csókolgatta David a lány nyakát csókolta Elizabeth levetkőztette Davidet aki ugyan így tett kikapcsolta melltartóját majd lehúzta bugyiját majd nyelvével kényesztette a lány. Leste minden kívánságát a szerelmesek összeforta ,testük egymásnak simult majd átt adták magukat a teljes gyönyörnek és mámornak. Elizabeth David ölébe ült és csipőjét mozgatta David a lány fenekét és mellét markolta , csókolta.

Reggel egymás mellett feküdtek mesztelenül az ágyban és mikor Elizabeth kinyitotta a szemét tudta,hogy nem állom volt az este ,hanem egy meg történt csoda . Ezt a pillantott soha nem akarta elfelejteni . Elizabeth egy gyengéd mosolyt engedett el majd David fél állomban át karolta
-Gyere csak ide- nevetett mire Elizabeth sikításban kezdett . David lebirkózta és a lány felé kerekedett.
-Szeretlek-suttogtad gyengádden a fiu . Elizabeth csak úgy pirult .
-én is téged-csókolta meg.
-ugyan kérlek halkabbak nem tudtok lenni hánynom kell-zsörtölödött Thomas . Elizabeth csak mosolygott és újra megcsókolta kedvesét.

Eközben Faye és Edgard az ikrek társaságát érvezte. A lányok bűbűj altt áltak ,hogy nem hagyhatják el ezt a szobát.
-gyere ide-mondta a férfi Adelnek. Adel oda ment és Edgar letépte róla a ynakláncát mely megóvhatta a naptól Faye megragatta a lány és az ablak elé lökte majd ott tartotta Adel hatalmas ordibálások közt kérlelte a nőt ,hogy eressze és ,hogy megtesz bármit csak engedje el őket.
Bridget sírva fakadt majd elindult ,hogy meg mentse nővérét. Faye falhoz vágta Adelt aki nagyon megégett. Bridgiet elé állt Edgar majd a székbe lökte a lányt majd egy bicskát nyomott a kezébe
-döfd bele a lábadba -mondta . Adel a sarokban figyelt és rázta a fejét.
-és ha nem ?- kérdezte sírva a lány
-a nővéred meghal -mondta faye majd Adelra nézett és a lány a fejéhez kapott majd ordibálni kezdett.
-jó jó- ordibálta majd elvette a kést és a lábába döfte
-ha meguntad válts lábat- nevetett fel Edgar .

Sofi éppen békéssen sétálgatott az utcán mikor szembe jött vele Mack . A lány egyből efordult ,de Mack észre vette. Oda futott a lányház
-hé Sofi-kiabálta
-a bálon miért mentél el-kérdezte.
-ez egy bonyolult dolog.-mondta majd sarkon fordult.Mack megragadta a csoklóját
-azt hittem össze tartozunk és már 2 hónapja együtt vagyunk miért csinálod ezt tettem valamit akármit?-kérdezte rémülten.
-neharagudj sajnálom-mondta majd szájon csókolta kedvesét. Mack arca felderült.Sofit megölelte és mikor Sofi érezte ahogy Mack nyakában lüktett a vér a szeme feketén izzani kezdett majd elökte magátol a fiu
-NEM-ordibálta és futni kezdett sírva a kocsihoz. Be pattant a kocsiba majd valami puffanást hallodt. Gyorssan kiszállt és mikor kiszállt valaki elrabolta őt.

Egy pincében ébred sofi kikötözve a napgyőréjét elvették . Sofi rémülten ült és nem tudta mivan vele és hol van egyálltalán.
-Jót aludtál-viccelődött egy női hang Sofi nem tudta ki lehet az a szeme teljes homályban volt.
-ki az ?-kérdezte a lány a nő közelebb lépett és Sofi látta ,hogy valójában Faye az .
-gondoltam-suttogta Sofi majd halkna nevetnni kezdett.
-remélem a drága Lizbeth észre veszi ,hogy eltüntél és keresni fog majd- mondta majd a rácshoz igyekezett és megragadta azt majd a nap Sofi hátát égedte.
Edgár az ikrekkel szorakott.mivel tudta ,hogy a világon a legfontosabb Bridgetnek Adel ezért kijátszotta ezt a kártyát.
-hozz el nekem Elizabethet-mondta a férfi
-és ha nem-pomaszkodott Bridget. Azzal a mozdulattal Edgar megragadta Adel és szívéhez tartott egy karót. Adel sírásba kezdett.
-Rendben megteszem -mondta Edgar meg ragadta Adelt és hasába vágta a karót. A lány a földre esett Bridget pedig felé sietett és átkarolta . Majd ő is a hasához kapott amiből minden ok nélkül a ömlött a vér .
-hmm a össze kapcsolodás még él ez érdekes.-mondta.
-elég !!-kiabált rájuk Faye majd Sofit is belökte a szobába. A szpke lány össze esett és eszméletlenül feküdt ott.Faye megragadta telefonját és tárcsázott.

Elizabeth és David élveszték a gondtalan reggelüket mesztelenül szerelmes csókokkal illeték egymást . Mikor David telefonja megcsörrent.
-halló-
-jó éjeled volt remélem részben nekem is köszönheted-mondta Faye.
-faye.-
-nem csak szexy okos is jéh! A következő van drágám. Nálam van Sofi és az ikrek vagy Lizbeth eljönn és tárgyalunk vagy megölöm öket . Választhatok -mondta a nő.
-ne kérlek … megtudunk mindent normálissan beszélni.-mondta.
-csak h nekem ehez nincs kedvem válaszatok holnap találkozzunk a hídnál 3kor ne késetek vagy Edgar kénytelen lesz kinyírni valamelyik vámpírkát -mondta majd letette a telefont.
David arca lefagyott Eliabeth nem értette mi történik. David egyszer csak felkapta alsóját és lefutott vámpír sebességgel a lépcsőn. Elizabeth utána rohant.
-Mi a baj kicsim?-kérdezte aggódottan. David kedvesét megse hallodta majd wiskyt töltött magának amit bedobott a kandallóba.
-Faye . Az a ribanc.-mondta majd beleütött a falba amin egy nagy lyuk kelett kezett. Elizabeth oda futott hozzá a két keze közé fogta az arcát és azt mondta.
-Szerelmem nyugodj megés modn el mi az?-mondta. David elmesélte a telefon beszélgetést és meg mondta Elizabethnek ,hogy megmenti a lányokat a nélkül is ,hogy neki baja esne . Elizabeth megcsókolta kedvesét.
-Rossz hír a számítógép zseni feldobta a pacskert-mondta Thomas belépve az ajtón.
-már mint Brittany??-kérdezte rémülten david . Thomas bologatott
-átmentem ,hogy hátha tud valamit Fayeről ,de karóval a szívével találtam és elég büdös volt elástam a kertben ,de amit találtam az az érdekes.-mondta majd egy dosszijét dobott Davidhez.
-Faye Shepherd . Állat támadások , eltünések,de nem ezek az érdekesek hanem az ,hogy ő nem akármilyen vámpír hanem hibrid-
-hibrid??-kérdezte értetlenül Elizabeth.
-félig boszorkány félig ..-
-vámpír-mondta a lány.
-ezért ölt meg emlékszem a tervéhez kellettem ,de mivel mgetudtam mit akar megölt.-
-milyen terve??-kérdezte David.
-kék holdban feláldoz egy vámpír iker páros egy szerelmes vámpír és egy embert semmi se ölheti meg ,de amíg nem változik át a kék fényben haldoklik ...-mondta Thomas
-mert a boszorkányok nem lehetnek vámpírok a természet nem engedi nekik-fejezte be a mondatot Elizabeth.

Faye Adelt egy kriptába zárta és megparancsolta Bridgetnek ,hogy próbálja ide csalógatni Elizabethet vagy külömben meghal a lány. Bridget nagyon szerette testvérét ezért minden parancsot teljesített. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése