2012. március 5., hétfő

10.fejezet ...Nem várt vendég


    *
    10.fejezet
    Nem várt vendég

Jenny a parkolóban épp mozizásból jött meg és felvette a kocsiját mikor a kulcsot a zárba helyezte Sofi megharapta a nyakát jenny hatalmas üvöltésbe kezdett.majd Sofi elengedte ,de jenny a földre esett.
-Úristen jenny !-kiáltott fel Sofi.David rohant ahogy csak tudott majd oda ért és beleharapott csuklójába amit jenny szája nyomott Elizabeth rémülten ordított
-Ettől nem lesz vámpír ? - kérdezte . David a fejét rázta .
-Ahoz meg kell ,hogy haljon . Vigyázz rá . -mondta majd Sofi hoz sietett és átkarolta és csitotta. Sofi csak sírt.
-Megöltem??!!- kérdezte .
-Nem ,dehogy Sofi nézz rá .-mondta David és belenézett a lány szemébe.
-nagy levegő- mondta majd sóhajtott egyett amit Sofi követett. Jenny felébred hatalmas levegő vétellel. Elizabeth átkarolta a lány dadogott . Majd látta Sofi véres szájját és nagyon megrémült.
-mi történt? Te mi vagy ? - kérdezte idegessen . Elizabeth csak rá nézett majd elmorzsorta a szemében az a könycsepett ami legördülni készült .
-az a lényeg ,hogy msot jól vagy . - mondta .
-Mennyünk innen Liza mennyünk hozzátok . - Elizabeth bolíntott hisszen tudta Daniel nem lesz othon 2 napig valami konferencia miadt . Sofi ekkor ismét csak futásnak eredt . David Elizabethnek a kocsira mutatott majd a lányok beszáltak a kocsiba és elindultak Elizabethékhez. David a telefonjához nyúlt és tárcázott .
.gyere ide van egy kis probléma . -mondta majd le tette a kagylót . Nem sokkal később Thomas tünt fel .
-mi az ? -kérdezte idegessen. David elmesélte neki mi történt majd a lány nyomába eredtek . Sofi az erdőben egy rönkön ült és sírt könnyei a fát mosták . Thomas letört egy darab fát majd a lány hasába vájta David mikor oda ért látta ,hogy Thomas mit művel .
-Thomas állj ! - ordított testvérrére. Thomast ki húzta a fát a lány hasából és már készült ,hogy a szívébe vájja mikor David ki verte a kezéből . A lány a földön feküdt és hasát fájolta . David oda ietett hozzá majd átkarolta .
-Sofi nézz rám ,minden rendben lesz csak ne szökj el elfog mulni a fájdalom teszek érte . - mondta .
Sofi átkarolta Davidet nagyon szorossan majd david karjába vette Sofit és futni kezdett vele . Thomast utánnuk elizabeth házáig meg se álltak . Bekopogtak remélve ,hogy a szomszédok nem figyelnek fel . Eliza ajtót nyitott . De David nem tudta be vinni a lányt az ajtón se thomas nem tudott bejönni a házba .
-be kell hívnod őket. -mondta .
-kérlek Sofi,Thomas gyertek be -mondta Elizabeth . Majd utánuk be csukta az ajtót . David a kanapéra tette a lányt majd a lány ismét sírva fakadt.
-nyugodj meg .-csitította a lányt .
-itt vagyunk veled . Mindjárt napfelkelte ahogy érzem . Liza a redőnyöket kérlek . -mondta majd a lány úgy tette ahogy David mondta neki . David be vizezett egy rongyott majd a lány arcát törölgette
-Szörnyeteg vagyok – mondta Sofi .
-Nekem mondod ? - szemtelenkedett Thomas . Jenny is lejött már mindentt tudott Elizabeth elmesélte neki . Sofi lenyugodott . David pedig leült a székre .
-tudtok a vámpírokról ami veszélyes .. elmondok pár dolgot . Elöször is szerzek neked gyürűt és elviszlek az erdőbe vadászni . -mondta.
-ha már ott vagy üdvözlöm a mókusokat rég láttam őket .- mondta Thomas. David ölni tudott volna azzal a tekintettel ahogy testvérére nézett . David elmesélte a lányoknak ,hogy mire képesek a vámpírok ,hogy hogy lesz valaki vámpír és ,hogy a vér gyógyít. Az is ,hogy mikre képesek az érzések fel erősödnek azt is ,hogy ha behívsz a házba egy vámpírt ,hogy vonhatod vissza . Senki egy kérdéssel sem szakította félbe a mondani valóját.

Másnap reggel Jenny és Elizabeth egymáss melett ébredtek . Thomas és David Sofira vigyáztak a nappaliban . Sofi reggelit készített mert marta az éhség és a lányoknak is készített. Bevitte a szobába
-szeretnék elnézést kérni a tegnapiért remélem nem féltek tőlem . - mondta .A lányuk a fejüket rázták majd Elizabeth karját nyújtotta és átkarolta szeretett barátnőjét . Sofi érezte ahogy a lány vére lüktett ,de eszébe jutott avid tanácsa nagylevegő így is tett . Maj mivel vissza kapta barátnőit ugrálásban tört ki 
A fiúk a nappaliban azt találgatták ki lehetett az aki vámpírrá változtatta a lányt és miért . David elment lápis köjért ami a hegyekben volt embernek megtenni 1 hét lett volna ,de Davidnek csak 1 nap volt Thomasra bízta a lányokat kissé vonakodva. Thomas talált egy üveg Whiskyt és töltött magának majd leült . Elizabeth le ment ,hoy megnézze a fiúkat
-David hol van ? -kérdezte a lány.
-Követ vadászik-mondta viccesen Thomas . Eliabeth már éppen fel fele indult amikor Thomas megszólalt.
-Második életedben és őt szereted El ? -kérdezte a fiú . Elizabetethnek ismerős volt ez a becenév is és beugrottak a rgi emlékekk Thomassal .
-Emlékszem rád . - mondta . Thomas itóronikus vigyort vett fel.
-nagyon jó ,de nem ez volt a kérdésem . - mondta.
-szereted ?- kérsezte ismét .
-még magam sem tudom ,de igen szeretem... -mondta majd közelebb ment a fiúhoz.
-és sajnálom ha ezt nem tudod elfogadni .-Thomas arca sötét lett és szeme feketén izzot majd felált és már készült a lányra támadni . Elizabeth nem ilyett meg sőt bátorságott vett magán és közelebb lépett.
-képtelen lennél bántani engem Tom . -mondta a lány
-vagy gyere és ölj meg ,de soha nem bocsántanád meg magadnak . -mondta szemre hányóan.
-ne legyél benne ilyen biztos Líz . -
-akkor nem kerestél volna ennyi éven át ,ha nem szeretnél engem és monst megölnél ugyan Tom .-
mondta Thomas közelebb lépett a lányhoz és megragadta az arcát .
David épp belépett mire Thomas elengette a lányt.
-mi folyik itt kérdezte . - Thomas leült és bele ivott a Whiskyébe .
-szeretzem követ és olajat is már csak ki teszem és rá éketem a kőre majd elviszem Sofit vadászni . Thomas húzz haza . Liza szeretnék veled beszélni . -mondta Thomas kiszágudott az ajtón a lány és a fiú akonyhába mentek .
-kérlek légy velem megint . -majd megragatta a lány és magához húzta és csókkal illete a homlokán.
A lány átölelte majd belenézett szemébe és ajkuk közelített ,de Elizabeth elhúztaa fejét és felment a lépcsőn David a falba ütött .









Sofi és David elindultak vadászni Sofinak már hiányzott a napfény . Az erdőtt járták és sétáltak .
-mivan veled és Elyvel ? -kérdezte. David a fejét rázta
-semmi egyszerűen győlöl . -mondta
-azért segítesz nekem ,hogy bizonyíts neki ? - kérdezte .
-nem azért mert tudom milyen az első napokban lenni és nekem senki nem segített . -mondta a fiú Sofi bután nézett a fiúra .
-David Vámpír lettem nem hülye . -mondta szemre hányóan .
-Nahjó az is közre játszik . -mondta .Sofi nevetésbe tört ki .
-amúgy ,hogy bírod Thomas elvisleni több 100 éven át ?én már a nővéremet kinyírtam volna -mondta.
-muszáj elviselnem bár néha megtudnám ölni ,de még is a testvérem .-bögte rá a fiú 

Bridget és Adel a nappaliban voltak Bridget fordítva feküdt a kanapén és unatkozott . Adel olvasott .
Ekkor hirtelen az ajtó bevágodott . Egy féfi állt az ajtóban Adel és Bridget felpattant . A férfi mosolygott.
-Edgár-suttogta Adel .a férfi közelebb lépett a lányokhoz majd Adel arcát megsimogatta.
-rég találkoztunk .-mondta.
-megvan a lány ?-kérdezte.a lányok egymásra néztek.
-nincs ,de meg lesz ahogy ígértük. -mondta Bridget.Edgár belenézett mélyen Adel szemébe és közelebb hajolt a lány csak úgy reszketett.
-csak ,hogy már nincs idő mindjárt itt a kék hold .-mondta a lányok nem értették miért mondja
-Emlékszel mikor elöször találkoztunk ? -kérdezte a férfi . Adel minden pillanatra emlékezett hisszen az volt 17 életévének leg szebb időszaka .
-És veled Bridget ?-kérdezte a lánytól is .
edgár ekkor kezéből egyszer csak egy karó jött elő . Bridget kiverte a kezéből majd hatalmas nagy csatábakezdte Edgar Adelt egy karóval hátba lődte mikor Thomas és David valamit Elizabeth léptek be az ajtón Edgár mikor meglátta a lányt elindult felé ,de se Thomas se David nem hagyta elökték a férfit . Thomas megrakadta az egyik karót mag válba vágta a férfit akki ekkor elfutott .
-Ez meg mi volt ? - kérdezte David háta mögül Elizabeth
-ez ki volt ? - kérdezte idegessen Thomas .az ikrek egymásra néztek tudták ,hogy nem szabad megszólalniuk . Elizabeth fel bett egy véres karót a földör amire belefvolt vésve EDGÁR
-Milyen hülye az aki a nevét bele véseti a karóba ? -kérdezte Elizabeth furcsálva.
-Itt az ideje ,hogy meglátogassuk Brittanyt .-mondta Thomas .



A kocsiba csöndes volt Elizabeth az ablakon át nézett ki és a fákat számolta . David aggódott érte.
-Sok volt ez ?-kérdezte a lánytól . A lány rá nézett.
-rosszabbon is étmentem már-mondta halkan és fáradtan .
-miért akart engem az a fazon , - kérdezte . David fejét rázta .
-nem tudom Liza..nem tudom ..de nem hagyom ,hogy bántson … többé nem -majd megfogta a lány kezét és a szemébe nézett . A lány elpirult még pár másotpercig egymás kezét szorongatták majd Elizabeth elhúzta .
Brittany háza fantasztikus volt . Mikor csöngettek verőfényes nap volt majd egy kedves szőke lány nyitott ajtót .
-Helló David rég nem láttalak – mondta. Majd be tessékelte őket a ház olyan világos volt ,de Elizabeth nem látott a lányon semmi ékszert .
-hogy maradzs életben ilyen fényben ? -kérdezte. Brittany mekocogtatta az üveget .
-vissza veri a napot.-mondta
-még mindig egyedül élsz ? -kérdezte David .
-hát tudod én ilyen kobor macska vagyok – kacsintott rá a lány .
-miért jöttetek ?-kérdezte. David megmutatta a karót.
-Edgár hmm ez érdekes -mondta majd pötyögni kezdett a gépen .
-Edgár Wilkinson született 1300 éve 712-ben vámpírrá vált 20 évessen .-mondta majd beleszürcsölt poharába amiben egy kis vér volt .
-csomó halálá esethez kapcsolódik a pasas elég sok az eltünés stb .. azt mondja.-görgette lejebb egerét szinte villám gyorssan Eizabeth nem látta a betüket se ennyi idő alatt.
-Faye shepherd változtatta át vámpírrá .mondta
-és erről a nőről mit kell tudni ?-kérdezte David összefont karral .
-lássuk csak – géppelt tovább sebbesen brittany
-igazából nem találok róla semmit az adatbáziban öhhmm.. hatalmas vámpír blah.. blah-mondta
-mi az hogy hatalmas ? -kérdezte ilyetten David ?
-David nem tudom egyszerűen csak ennyit találtam … sajnálom . -mondta
-köszönöm ennyi is elég ha találsz valamit hívj
-tudod ,hogy úgy lesz – mondta majd csokot adot arcára .

Haza fele indultak davidék . David megállt Elizabeth házánál és kinyitotta neki udvariassan az ajtót . Maj az ajtóig kísérte a lányt .
-köszönöm ,hogy ma megvédtél . Mondta Elizabeth
-Liza én még mindig szeretlek -mondta a fiú
-nah jó én ezt nem bírom tovább-mondta Elizabeth majd ajkaira tapasztotta a fiú ajkát és szenvedélyjel megcsókolta .

2 megjegyzés:

  1. Szia
    Először is: Bocsii hogy eddig nem jöttem, de rengeteg dolgom volt és most egy másik blogomra figyelek jobban
    A fejezet...szuper lett, nagyon ügyii. vagy csajsziii siess a kövivel ;)
    Puszillak

    VálaszTörlés
  2. köszönöm szépen édes vagy semmibaj :$

    VálaszTörlés