2012. február 21., kedd

6.Fejezet Régi Ismerősök



6.Fejezet 

Régi Ismerősök 


Emma mikor felébredt csak úgy ki pattantak a szemei .nyakához kapott majd látta h nyaka véres , felült az ágy szélére és maga mellé nézett és két keze köré fonta arcát -mi történt az éjjel ?- súgta. Maga mellé nézett és Thomast látta aki bekéssen aludt . Emma tükörhöz ment és belepillantott a tükörbe akkor látta h két pont és egy harapás tátong a nyakán ami még vérzik . Thomas ekkor felébredt majd felült az ágyra és csak mosolygott elindult a lány felé és hátulról megölelte csupaszt testét megpuszilta arcát és úgy viselkedett ,mint egy egy átlagos szerelmes pár lenének . A lány szíve csak úgy vert és sóhajtozott félt Thomastól . A fiú meg fogta a lány vállát és szembe fordította magával aki ettől még jobban megrémült . Emma nyakához kapott és rázta a fejét és citteget. -ej sajnálom kedvesem -mondta majd csókot lehelt ajkára . Emma félt mozdulni sem mert és akkor egy kérdést tett fel . - Vámpír vagy ? Megfogsz ölni ?-kérdezte rémülten . Thomas elsöpörte a lány haját a füle mögé és ezt válaszolta – az vagyok és mindennek eljön a maga ideje ,de előbb játszunk . - mondta. A vér szag ismét elbolondította a fiút szeme feketén izzott szemfogai előjött ,de nagy levegőt vett és szemfogához nyomta mutató ujját ami ettől véres lett majd bekente vele a lány nyakát ami beforrt. Belenézett a lány szemébe – Totál belém estél minden gondolatod körülöttem jár már az esküvőt tervezed olyan szinten SZERETSZ!! megértetted ? - igézte meg a lány Thomas . -megértettem .-bólogatott Emma . Kiment a fürdőbe és mikor vissza jött mint akit kicseréltek felvette fehérneműjét megfésülte szép barna haját . Thomas vissza dőlt az ágyba és onnan kémlelte új játékszerét . - Thomas ? - mosolygott Emma . - igen ? - felelt Thomas . -SZERETLEK!-mondta a lány . fiú erre csak mosolygott . -na ez már jobban tetszik – mondta.

Eközben Elizabeth épp fel kellt telefonjára pillantott és nézte az időt reggel 8 óra volt ,de a telefonja sarkában meg pillantott egy kis borítékot ,hogy üzenete jött megnyitotta ez volt benne 

Remélem kellemesen aludtál édes szerelmem nagyon szeretlek . Ma találkozzunk az esti ünnepségen . Meglepetéssel készültem neked egyetlenem .
Csókollak David

Elizabeth elmosolyodott ezt látván. Majd felül az ágyra lehúzta magáról a takarót és elindult a fürdőbe . Megmosta arcát megfésülte a haját és felöltözött. Össze kapkodta a cuccait . És a tükrön megpillantotta legelső közös képüket szerelmével megssimogatta azt.
 Ajkához emelte ujját és vissza gondolt a csókokra melyeket david adott neki . majd tovább ment le szaladt a lépcsőn. Amikor bele futott Danielbe . -héé óvatosabban . -fogta meg kávéját -hova ez a nagy sietség? . - a bál tudod amire hivatalossal vagyunk emlékszel ? - vágta a fejéhez . -igen tudom mondta Daniel. Elizabeth végig mérte nagybátyját – miért vagy alsónadrágban ?- kérdezte furcsállva. -mert vasalom a szmokingomat . de már kész van és fel is veszem és mehetünk is ,de te így jössz semmi smink semmi ruha ? - kérdezte. - nem majd Sofi ki sminkel stb .. - válaszolta . Daniel felkapta a ruháját és beültek a kocsiba . Mikor megérkeztek még javában készülődtek a bálra . A polgermester asszony fogdta őket hiszen Daniel nagy szerepet vállal a városért . -Daniel drágám!- ment oda hozzájuk Mrs.Miller . Csókot nyomot Daniel arcára majd Elizabetet célozta-Milyen szép lány lett belőled - mondta . - kérlek menny fel és készülődj az ünnepségre Sofi már vár téged a 2 szoba .- azzal a lendülettel Elizabeth mosolygott majd elindult a lépcső arányába . Felment a lépcsőn és mikor be nyitott sofit látta aki nagy bosolyjal köszöntötte haja és simnke már kész volt . - Ely!!!- mondta -hol a ruhád ? - kérdezte meg lepve – David hozza nála hagytam . Béreltem egy ruhát nem épp a legjobb ,de megteszi . -mondta szomorúan .
 -képzeld azon a bulin Mack megcsókolt - mondta izgatottan . Elizabethnek tátva maradt a szája . Minden szobában már javában készűlödtek az egyik szobában a polgermester lánya és fia készülődött a másikban a rendör főnök lánya a tanácsadó fia lánya a pénzügyi tanácsadó lánya és így tovább . Mivel Sofi és Emma szülei voltak a város nagy pénz ügyi támogatói bennfentes kőrben csak úgy becézték őket a bőrük akadt is pénz van .Ekkor kopogtattak. -igen – modta Sofi . Egy hatalmas ruhás zsákkal megjelent egy kedves mosolygós arc -David!!- futott oda Elizebeth David a karjába zárta és csókkal illete a lányt 
– Liza kicsim elhoztam a ruhád ám elkövettem egy csínyt ha nem bánod . Vissza vittem a béred ruhád majd elhoztam a házamból ezt . Ez egy eredeti 1964-es fazonu ruha azé a lányé volt akiről meséltem . És még vannak meglepetések abban a kis dobozban . -mondta . Ekkor egy hang szólt – nem sokára kezdünk mindenki öltözzön . - mondta egy női ismeretlen hang. -asszem ez nekem szólt úgy hogy öltözöm is – mondta David. Mej megragadta a lányt a csípőjénél és magához húzta és szenvedélyes csókkal illette.
Eközben Emma és Thomas megérkeztek a bálra megáltak a köszöbnél hisszen Thomas nem tudott be menni . A vámpírok nem tudnak úgy be menni egy házba ,ha az egy ember tulajdona csak akkor ,ha a tulajdonos be hívja őket . De ezt az ajánlatott vissza is vonhatják ezzel a kifejjezéssel „A házamba a meghívást vissza vonom ” utána a vámpír nem tud be menni csak ha ismét be nem hívják . A polgermester fogadta őket is akárcsak a többieket . Ez a ház már több genrációk óta a Miller család othona és tulajdona . -Emma kedvessem .-szólt Mrs.Miller. - és kit tisztelhetek az úrban? - kérdezte . - Thomas Johnos asszonyom . - mondtam a fiú majd kezén csókolta . -kérem fáradjatok be . - imvitálta be őket . Emma a szokásos fenn hordott stilusát elövette és karonfogva ment újdonsült kedevesével majd le emelet egy pezsgős poharat. A szájához emeltem amikor édes anya kikapta a kezéből . -Na de ! - szisszent fel Emma . - nem tünsz nagykorúnak lányom . -mondta Mrs.Davids . Karen Davids gyönyörű asszony volt . Imádta a lányait . Férje egy jól menő üzlet ember volt . Épp ezen a partyn is azt ecsetelte h miért jó ha az ő részvényeit vásárolják . Mr.Davids sokat volt úton és kissé nagyképű volt szeretett élni ám bár csalta feleségét aki ebből mit sem tudod csak sejtette. Szőke haja ,mint Sofi és barna szeme ,mint Emmának volt . És kedves barátségos kerek ded arca . Karen férjére pillantott majd vissza lányára – kezdesz olyna lenni mint az apád . - modta. -te meg kezdesz olyan szánalmas lenni akár csak Sofia – vágott vissza szemtelen hangon .
Közben Elizabethnél kopogtattak .-igen??!!-feleli Sofi . Ekkor egy csodálatos szőke lány lép be az ajtónn kórhú ruhában . Alaxandra Miller volt az a polgár mester lánya . Alaxandra volt a poplányok elnöke ,diaktanács elnöke és népszerü diákja akár csak Elizabeth . Ámbár ez a lány okos szép és hihetetlenül kedves volt .
 -bejöhetek ?- kérdezte udvariassan . A lányok csak bologattak majd leült a kanapéra. -képzeljétek beszédet kell mondanom .-mondta.-biztos jól leszel-mosolygott Sofi.-remélem úgy izgulok eddig az összes felmenőm polgár mester volt és most az a felmenőmet alakítom Sarah Millert aki 1864-ben ben volt porgár mestere ennek a városnak . - Elizabeth felsóhajtott már megint ez a szám . Az ajtón egy férfi lépett be -Mack!-mosolygott Sofi -öcskös nem tudsz kopogni -szúrta le Alexandra testvérét. Amin elizabeth csak kuncogott.





David járt kellt nagyon izzgult és nem tudta miért. Meglátta testvérét a party egyből oda ment megragadta a válát -te mit keressel itt?- mondta mérgessen majd Emmára pillantott-és miért vele?- Thomas rá mosolygott testvérére és azt mondta -nem mindegy neked én kivel vagyok és mikro ?- mondta . -az emberek nem szex játékok Thomas . Nem bájolhatod őket kedvedre – olvasta fejére David . Thomas szájához emelte a pezsgőt és belekortyolt -véleményed szerint- nézett rá . -áhh beszélhetek itt neked ki megyek levegőzöm – mondta majd ki viharzott az ajtón .
Kiment a kertbe ott a tóhóz felkapott egy követ és kacsázni kezdett majd megunta és 
elindult vissza mikor jobbra fordult egy barna gördön haju lány állt ott szép gesztenye barna szemmekkel el döntötte a fejét és mosolygott -Helló David ! Rég nem találkoztunk .- davidnek még a szava is elált . majd balra fordult ott volt ismét a lány ám kiegyenesített hajjal és más ruhában -David te nem válltoztál ugyan olyan szexy vagy – Adel és és … és Bridget ? - dadogott david a lányok egymás mellé álltak majd szexy mosolyjal feleltek egyszere – bizony!- vágták rá . -hiányoztál- húzta a száját Bridget . - a vámpír lét hosszu idő és bizny mi már hosszú ideje nem láttunk – mondta Adel.
David csak bámult.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése