2012. február 10., péntek

5. fejezet Rosszul sikerült est.



5. fejezet
Rosszul sikerült est.


*
Thomas feldúlt volt és éhes elindult az erdőbe feldúltsága tárgya az volt , hogy szerelme megint testvérét választotta . A csókról persze ő sem maradt le ott volt azon a buli és mindenütt látott . A buliban mindenki részeg volt úgy ahogy Emma is a tóparti házi buli nagyszerűen ment ameddig Emma ellnem ment az erdőbe egy jóképű sráccal Jasonnel . Emma gyengéd csókokkal illette a fiút majd oda húzta egy fához és vadul csókolni kezdte . Reccsenő hangot hallottak – mi volt ez ? - kérdezte Emma félve . - Semmi – válaszolta Jason majd ismét csókolta a lány most már nyakát is . Ismét valami motoszkált . Emma le lökte magáról a fiút – de én hallodtam . - mondta . Ekkor Emma lenézet felsőjére , hogy össze gombolja azt majd vissza nézet ,de jason eltűnt. Emma futni kezdett ,de valami követte őt egyszer csak el esett majd mikor fel állt látta , hogy amiben elesett az Jason volt hatalmasat sikított . 

Thomas egy fáról leste a lány majd le ugrott , belenézett a lány szemébe majd azt mondta . - Rád még szükségem lehet . Az arcomat felesd el nem láttál semmit és most fuss . - mondta a lány ,mint akit puskából lőttek ki futásnak eredt . Thomas utána majd egyik kezével befogta a lány száját és elfordította fejét Thomas szeme el feketedett  szemfogai előjöttek és lágy mozdulattal belemélyesztette a fogait a lányba . Szívni kezdte ,de nem ölte meg majd el lökte magától Jason teste mellé . Letörölte száját és elfutott.

Elizabeth és david egymás szemébe nézte . David megsimogatta a lány gyönyörű arcát .

 Ekkor egy hatalmas sikolyra lettek figyelmesek . - Emma !! - kiállított fel Elizabeth . Futni kezdetett david végig mellette . A sikolyra Sofi is figyelmes lett miközben éppen kellemesen 


elbeszélgettek mackkel ő is oda futott Elizabethhez . Az erdőben meglátták Jason holt testét amiből ömlött a vér . Mellette Emma testét amibe olyan volt mint ha állat harapott volna bele . Mikor közelebb mentek Emmához és Jason 



testéhez szeme kippatant és levegő után kapkodott. A mentők zaja hallatszott . Emmához rohantak a mentősök az egyik szólt -nagyon sok vért vesztett !!- 

amire David még idegesebb lett ökölbe szorította a 
kezét és szájába harapott ,de az éhség csak úgy marta a torkát . Zihált és nézte Emma kicsorduló vérét. A mentősök fel emelték Emmát majd berakták a mentőbe az egyik mentős ott maradt és Jason testére meredt tapogatta pulzusát ,de nem volt már . -látta valaki mi történt ? - kérdezte. - senki ?- kérdezte ismét majd a testet egy zsákba helyezte . A mentős beszállt majd Emmát kórházba vitték . David alig bírta vissza tartani vad ösztöneit . 

Megfogta kedvese kezét hiszen látta rajta mennyire megrémült volt a mentő ahogy elhaladt . Sofi kiáltott egyet – mindenki haza . A bulinak vége ! - mondta . Thomas a tömegben állt és nézte testvérét széles vigyorral . Majd egyszer csak eltűnt.
David megölelte Elizabethet aki sírva fakadt . - jól vagy ? . kérdezte David . - igen persze ,de most haza mennék . - mondta . - megértem . - felelte a fiú. - Haza kísérjelek ? - . kérdezte David . -kérlek – mondta Elizabeth . Elindultak haza és amikor már a küszöbnél álltak David eszébe jutott h nem akar be menni hiszen nem akarja öntudatlanul is bántani kedvesét . De a lány azt mondta . - gyere be kérlek. - David nagyot nyelt . Felmentek a lány szobájába aki belevetette magát az ágyba egyből. -kérlek maradj itt még ellnem alszom – majd kezét nyújtotta felé . David mosolygott és elindult a lány felé. Le ült az ágy szélére majd átkarolta a lányt Elizabeth arcát mellkasára tette fél álomban ezt mondta . - olyan mint ha nem is verne a szíved – mondta. David össze rándult – ez butaság shhhhhh... aludj csak . - a lány rá nézet Davidre majd egy apró csókot Lehelt ajkára . Majd a lány el aludt . David simogatta az arcát .

Mikor Elizabeth el aludt david halkan ki suhant . - helló – mondta Daniel . Elizabeth nagybátya furcsa fejjel . - te .. most …. - dadogott. - nem csak Emmát állat támadás érte és haza kísértem Lizát mert nagyon meg rémült …. amúgy David – nyutotta a kezét -milyen rendes tőled köszönöm … Lizzyn kívül másom nincs csak ő maradt nekem . Daniel – ráztak kezet. - átadna egy üzenetet Lizának ? - kérdezte david . Daniel bólogatott . - holnap fél 2 kor elviszem valahova – mosolygott .
Daniel is vigyorgott ,mint a vad alma .

David mikor haza ért be ki vágta az ajtót majd be vágta azt . Le sietett a pincébe ahol egy hűtő ládában tele volt vérrel . Ki vett egy tasakot majd fel a nappaliba és kitöltött magának egy kis vámpír azv erősítőt . - fúj én az enyémet jobban szeretem frissen – mondta Thomas . - mint ahogy ma is ..- mondta szemre hányóan . Majd felemelte a hangját – tudod , hogy nem szabad feltűnőknek lennünk . 
Mire gondoltál amikor megtámadtad azt a lányt? - ordította. - jaj ne játssz a szentet David emlékszem amikor te is ugyan úgy érezted az ízüket , a sikolyukat , mint én … és nem amikor mirelit kaján éltél mi akarsz lenni jó fiú ???!!- vágott vissza testvére. - és mi volt amikor megcsókoltad őt remélem élveszted mert az volt az utolsó . - folytatta. - itt van a kutya elásva … fogad el második életében is engem szeret . - mondta david . Ekkor Thomas szeme fekete lett szemfogai előbújta és neki rontott testvérének . A falnak vágta majd a földre harcoltak egymásért majd David letörte a szék lábad és Thomasba hasába vágta aki ettől a földnek esett . - ha egy ujjal is hozzá nyúlsz hallott vagy .MEGÉRTETTED ?!!! - thomas nem mozdult . David a szobájába ment és bevágta az ajtót . Thomas kihúzta magából a fát nagy nyögések közepette majd elhajította azt .
Majd felült és beleivott David vérébe. David a szobájában Elizabeth képére meredt vissza gondolt a csókra és arra amikor őt ölelte és a karjaiban aludt el .

1 héttel később …...

Elizabeth be sétált az egyik helyi bárba ott egy férfi ült háttam be fogta a szemét majd a fiú elvette azt David volt az csókkal illete kedvesét majd Elizabeth le ült mellé . - mizujs bébi ? - kérdezte. David Elizabeth kezét megfogta és azt mondta -1 hete , hogy együtt vagyunk . - lesz az még több is életem . Csókot nyomott szájára. -nah és mit csinálunk ma , mihez lenne kedved ? - kérdezte David
mit szólnál hozzá ,ha ma főznék neked valami finomat ? - kérdezte . David gondolkodott szilárd ételt utoljára 1922-ben evett . De udvarias válaszolt. - rendben ! Csak ha nem ölsz meg – mondta viccesen . Elizabeth gyengéde meg lökte . Sofi libbeget be az ajtón le ült Elizabethék mellé és azt mondta – emma ki jött a korházból . - mi ?? nee miért ?? - mondta Elizabeth . - be mentem hozzá a korházba és még engem cseszett le ,hogy jól van .. érted majdnem meghalt ,de jól van … - mondta . Sofi . David meg simogatta a vállát – nyugi ...- mondta .

Emma este éppen a kocsijához tartott ,hogy haza induljon egy kis shoppingból amikor hirtelen Thomas jelent meg . Emmának nagyon bejött ez a férfias sárm ami Thomas jellemezte . Oda sétált a scárchoz aki egyből mosolygott ezen hissz tudta egy lány sem állhat neki ellent . Msod perce alatt egy szobában találták egymást vadúl csókoloztak . Thomas le vette a lány ruháit szenvedélyessen csókolta amíg Emma is így tett . Mesztelen testük egymáshoz simult és át adták magukat a gyönyör csodáinak .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése