2012. május 26., szombat

A Nephilim.!


*
Elizabeth , Thomas,Michael és Dave elindultak felkeresni a Neprinimet.Autóban mindenki csöndes volt Michael idegroncs volt . Végig haladtak egy hússzú föld úton majd egy házat pillantottak meg ekkor a ház hatalmasat robban és egy barna haju lány fehér ruhában futott ki ahogy csak a lába bírta.Elizbaeth ki pattant a kocsiból és elkapta a lányt aki éppen rá esett.
-Jól vagy?-kérdezte. A lány rémült volt és azt felelte
-Csak megijedtem . Minden holmim oda veszett.-suttogta. Michael kiszállt a kocsiból és szemügyre vette a lány a bal vállánál észre vett egy tetoválást
-A nephirim-suttogta . Elizabeth rá nézett Michaelre és csodálkozva majd a lányra.
A távolból egy férfi és egy nő futottak utánuk . A lány be pattant a kocsiba és megse áálltak hazáig. A kocsiban a lány még mindig rémült vol és Elizabeth kezét fogta.
-Mi a neved?-kérdezte Elizabeth . A lány rá pillantott és mosolyjal az arcán így feleljt.
-Anale Freeman-mondta. Michael feszült és az Thomas és daved is. Hatalmas levegőket vettek.
-Mi a baj ?-kérdezte Elizabeth .
-A vére csak úgy löktet alig bírom ki ,hogy ne szépjem szét-mondta összeszorított fogakkal.Ettől a lány csak még feszültebb lett és szorossan Elizabeth mellett állt.
-A vámpírok nem érhetnek hozzám-mondta.
-Te tudod mik ők?-csodálkozott Elizabeth.Mikor megérkezdtek be vitték a lányt a házba és mindenki a nappaliban volt 5 vámpír 1 boszi és 1 ember és egy nephilim. Davidék már tűkön ültek Jenny volt a legfrisebb ő szinte neki ugrott már 100 gondolatban.
-Elmagyarázná végre valaki mi a franc az a Nephilim?-kérdezte idegssen Sofi.
Ekkor Michael felált és italt öntött amit le is döntött magában egyből.
-Mikor isten megteremtette az embert és a földet a féltékeny testvére Lucifer támadást inditott a mennyek ellen. Isten már nem bízott egy angyalokban sem így leküldte őket a földre akik az emberek közt életk és az ö gyönyöreik közt is.-mondta michale majd nagy levegőt vett.
-Az anygalok és az emberek párosodtak és megszületek az agyali képességekkel bíró ám bár emberi lelkü Nephirimek.Lucifer az emeberek írtására megteremtette a vámpírokat, farkasokat,betegségeket,és minden rosszat ezen a világon.A vámpírok írtották az angalokat és a Nephilimekeket. Ha egy angyalt megharap egy vámpír Az angyal megzavarodik és meghal. Fontos infő még az angyalokról ,hogy a könnyük az igaz szívből jövő könnyü győgyít akár csak a vámpőír vére csak ha az után halsz meg te is vámpír leszel itt visszont csak meg gyógyulsz-mondta majd neki támaszkodott a széknek.
-Olyan sokat tudsz ezekről valyon miért is-mondta cinikusan Amy.
-13 században éltem Baby.Akkoriban az angyalok istenük elöl menekültek és mi vámpírok irtottuk őket. A vérük számunkra olyan ,mint a legfinomabb csemege. Ha megkostolod nem bírsz leálni és ettől erősebb , gyorsabb leszel.-válaszolt a fiu.
-Te irtottad őket?-kérdezte Sofi idegessen.
-nem vagyok rá büszke ,de igen-válaszolt. Michalen látszót h fejét akarja szedni a Nephilimnek.
-Jó akkor most mindenki nyugodjon meg!!-ordított fel Elizabeth . Ekkor hírtelen az ajtó kívágódott és egy szőke lány lépett be hátán íjj kezében karó majd Michael felé dobta a karót ami szíven találta
-Neee-ordított fel Sofi majd odafutott Michael élettelen testéhez.
-Kösz az infót-kiáltott a lány majd még egy karót dobott ,de ez David kivédte és vissza hajította amit a lány könnyűszerrel kikerült. Egy fiu jelent meg az ajtóban és rá nézett Sofira aki sírásban törtki Michael felett. Szemi könnyesek voltak és csak sírt.A fiút megrázta a lány látványa és eléggé sajnálta őt és a fiunak a fejében csak az járt milyen szép is a lány.
-Feya gyere mennyünk!!-kiáltott rá az idegen fiú. A lány ekkor kifutott a fiu még állt az ajtóban és nézte Sofit szemeiben látszott a fájdalom. Majd ő is kifutott.
-Uram isten!-futott oda Elizebathe Sofihoz és próbálta el vinni onnan barátnőjét
-Meghalt Ely...Meghalt!!-ordított fel ismétcsak Sofi a fájdalomtól majd Elizebathnek sikerült elráncigálnia a lányt. Sofi elengedte Elizabethet és ekkor hirtelen Anaelt felkapta és felnyomta a nyakánál fogva.
-Te hibád!!-ordíbálta majd David elragadta onnan a lányt Sofi hisztérikus sírásba kezdett.
-Majd kiviszem.-mondta Thomas Davidnek és elindult h eltemesse Michaelt.

Párórával később anael a vendégszobában volt és feküdt David be ment és nézte a lányt. Csodálatos volt barna haj csillógó bőr szp mosoly igen ő egy angyal ,gondolta magában a fiu.
-Megmutatod a szárnyad?-kíváncsískodott a fiu mikor a lány felált a lapockájánál mozogni kezdett valami ami kitört belőle hússzú fehér szárnya varázslatos volt .
Sofi még mindig lent sírt és nem bírt leálni kedve semmit mondó volt Jenny meg vért ívott mert félt h kárt tesz a nephilimben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése