2012. október 14., vasárnap

Vissza a múltba!

Sziasztok a következő rész nagyon nagy késésel hoztam amiért elnésért kérek ebben a részben alakulnak a dolgok és persze +18-as figyelmeztetés ott van! Jó olvasást! ;) puszi Sofi

1864.Május19 Mystic Town
A víz csöpögött ahogy lefojt a kádról az óra ütemesen vert. a gyertyák olvadoztak a kád szélén ahogy Elizabeth ott ült és bámult rá nagy karika gyűrűére mejett szerelme ajándékozott neki visszagondolt az együtt töltött időkre és már fejében a házasságot pörgette,játszotta le.Bele mert kezével a vízbe majd arcára öntötte azt.Kopogni kezdtek a lány megijedt és vékony hangon azt mondta.
-Éppen elfoglalt vagyok!-Majd várta,hogy az illető elmenjen.
-Én lennék az szépségem-suttogott egy férfi hang.
-Mr.Johnson?!-Kérdezte pirulva a lány.
-Nem vagyok party képes uram!-mondta.
-Minden vágyam,hogy önnel lehessek s mikor nem tehetem önre gondolok akkor is-mondta majd kinyitotta az ajtót.A lány szemei csillogni kezdtek ajkába harapott ahogy mezítelen testét verdeste a víz.
-Akkor miért nem jön közelebb?-Mondta a lány kéjesen majd beleharapott az ajkába.A fiú mosolygott majd engedett a kísértésnek és közelebb merészkedett ,majd a lány felállt csupasz testéről csöpögött a víz és lehúzta a fiú ingét.A fiú bemerészkedett a vízbe és vad,szenvedélyes csókokkal illette a lányt,aki viszonozta is ezt.Belépett a vízbe és magára húzta a lány majd végig simította a vizes testét.A víz kifolyt miközben andalogtak a gyertyák már alig alig pislogtak.

-Lizzy!Lizzy!Minden rendben-Elizabeth szeme ki pattant miközben Thomas ébresztette.A víz is kiverte állom közben.Majd a fiúra nézett és ennyi kérdést intézett hozzá.
-David megvan már?-Kérdezte izzgatottan.
-Mit álmodtál?-Faggatta
-Előző életem kezd felszínre törni olyat álmodtam ami Davidel kapcsolatos volt!Maradjunk ennyiben.-mondta idegesen.
-Emlékszem még mikor hozzám készültél jönni,de te nem emlékszel erre!-A lány fejét rázta majd beletúrt a hajába és elkapta Thomas elöl tekintetét.Thomas még tovább méregette a lány és emlékezett mikor még együtt voltak,lopott csókokra és a mosolygásokra.
-David nincs meg ahogy Sofi sem!-válaszolta előző kérdésre a fiú.
-Csodás!-Ingerült válaszadása Elizabethet is megdöbbentette.

-Bridget!?-szóld David még a vasfű hatsa alatt ahogy perzselték a testét.
-Mit hittél ki az a mikulás?-Mondta majd letépte David láncait.faye,mint valami tornádó söpört be az ajtón és  kezeit a két fiatalra irányította mi közben süvített a szél és verdes te le a képeket a falról , s törte be az üveget.Bridget megtorpant,mint aki levegő után kappkodik és ekkor a földre rogyott.David hangtalanul nézte végig a lány szenvedéseit majd ,mint akit főbe vertek elájult.
Késöbb egy cellában ébredtek egymástól elszigetelve vasfűvel a szellőzőben. David hatalmas levegőt vett mikor felébred és a fának dölt mely a rácsokat tartotta.
-David??-kérdezte a lány rekettes hangon.David erőtlenül ,de válaszolt neki.
-Itt vagyok.-mondta majd a lány folytatta..
-Kikel jutnunk innen különben kiszáradunk!-
-Hogy lehetsz életbe?-vágot bele a szavába David.
-Talán van még annyi erőm,ha erősen megrúgom a rácsokat...-folytatta rá se hederítve a fiúra.
-Hogy lehetsz életben?-ismételte meg mondatát a fiú.
-Nem tudom! Oké??!!-kiáltott fel a lány.
-Egyszerűen csak ott ébredtem a testvérem mellett és nem tudtam miért lehettem életben mikor ő nem.Vissza tértem valahonnan..-mondta izgatottan majd fejét ő is a fának tette.
-Hogy érted ezt?-húzta fel a szemöldökét David.
-Semmi..én csak töprengtem...- a fiú a réshez fordult és próbálta a lány tekintettét keresni.
-Mond!-
-Angyalok,ők segítetettek.-mondta hallkan.
-De hisszen ők a jó fiúk mi meg a rossz fiúk a szemükben! Miért segítettek volna?-
-Bármit megtennének ,hogy Faye ne jusson hatalomra!-mondta a lány.
David az égnek meredt és elgondolkozott,hogy Anael nem hiába tünt akkor fel az életükben.

Este volt Sofi a ketrecben volt,de Sam nem tudta tovább nézni ahogy a lány szenved.Kinyította a rácsot és kezébe vette a lány aki már teljessen ki volt száradva,ráhelyezte az ágyra majd oda ment az egyik hűtőhöz egyik kezébe vér tasakot a másikba egy sört tartott.
-Idd meg!-mondta a lánynak majd oda nyújtotta a tasakot neki aki majszolni kezdte azt,majd meghúzta a sőrt.
-Miért segítesz nekem?-kérdezte miközben a vért törölgette le az arcáról..
-Mert én a testvéremhez képest nem vagyok szörnyeteg!-mondta majd oda adott neki még egy tasakkal.
Ekkor Claudia és még 2 vadász esett be részegen a piaszagtól bűzölögve az ajtón.Csókolgatták a lány a mellét és nevettek együtt.
-Claudia szívi akkor vetközz!-mondta az egyik majd letépte a topját a lány felkiáltott és nevetett mikozben az üvegsörét véletlen le ejtette Sam Sofi mellé ült és a zacskókat takarhatta testvére elöl.
-Miért van ez kin?-kérdezte idegesen.
-Nem érdekel mit gondolsz hagyd őt békén!-mondta agreszívan a fiú.
-Nézd az a ki csinos kis pofikát!-lépett közelebb a másik férfi és szorította meg a lány arcát Sam rá csapott a kezére majd feláld és mellkasánál tolva arrább lökte.
-Kötekedni akarsz véded a kis Vámpír ribancodat?-mondta majd ő is bele lökött ekkor a fiú fejbe ütötte majd gyomorszájba vágta ettől a férfi padlónak esett.A másik férfi fegyvert ragadt és lött egyett amit Sofi hárította a kezével majd neki esett a férfinak és nyakon harapta olyan mélyen,hogy pár perc alatt el vérezhetett. A másik férfi felállt majd Sam a nyakát törte és vissza lökte a padlóra. Claudia egy puskát fogott melyett a testvérének szegezett.
-Lőj,ha akarsz,de nem csinálom tovább!-mondta majd Claudia sírni kezdett hangtalanul potyogtak a könnyei nem mozdult Sofi kirohant utána Sam és elhajtottak a kocsival.
-Köszönöm!-mondta Sofi majd arcon puszilta Samet aki leparkolt és ezt mondta.
-Nem bírtam nézni,ahogy szenvedsz az első pillanattól fogva eltűrte egyik hajtincsét,majd lágyan megcsókolta  .Sofi nem bírt magával a kocsi hátsó ülésére rángatta és vadul vetkőztetni kezdte végig tapítntotta izmos testét és vadul csókolta majd forró és vad szeretkezésbe kezdte!
Késöbb tovább indultak és mikor megérkezte a házhoz ahol Elizabeth és Thomas már aggódtak Thomas rá rontott a fiúra felnyomta őt a plafonig és vámpír fogait megvillantva rémiszgette őt.
-Ne! Megmentett.-mondta Sofi ettől Thomas elengedte Elizabeth szorossan átölelte testvéreként szeretett barátnőjét és homlokon csókolta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése